22.4.13

Hoitohevonen Amira!

Tänään menin tallille 17.00. Siivosin ensin hyllyni ja järjestin sen uudestaan + heitin kaikki vanhat leivät ja roskat roskiin kun niitä tahtoo aina vähän kiertyä! Puhdistin nahkaiset kannusremminikin kun ne olivat vähä härsineet käytössä :D

Hain Amiran (hoitsuni) ulkoa ja harjasin sen läpi ja karvaa lähti niin jumalaton määrä!! Sitten menin katsomaan kaverini, Dianan tuntia. Diana meni Sennillä. Tunti oli maneesissa, koska ulkona tuuli niin paljon että, Petralla (opettajalla) olisi tullut niin kylmä. Maneesissa siivosin kaikki hevosten "jätökset" ja jutustelin kaikke Petran kanssa(: Dianalla meni tunti ihan hyvin vaikka Senni olikin vähän lasika, mutta niin oli melkein kaikki muutkin hevoset ja ponit!

Tunnin jälkeen veimme Sennin karsinaan ja hoisimme sen pois. Kun Tönnin ratsastaja oli harjaamassa Tönniä, päätti poni lähteä pois karsinasta tietenkin heti kaurakipolle (onneksi ei ulos). Ei meinannut Tönn ensiksi millään pysähtyä vaikka molemmat, Dianan kanssa seisoimme tiellä. Hain sitte riimunnarun ja laitoin sen hienolla virityksellä päähän. Pakitin Tönnin sitten karsinaan, vaikka ei meinannut sekään aluksi onnistua. Diana ja minä hoisimme Tönnin loppuun ettei se enää karkaisi ja sitten Diana lähtikin kotiin!

Dianan lähdön jälkeen menin ensiksi harjaamaan Amiraa ulos, jotta saisin karvat vähän paremmin kuriin ja ettei koko karsina olisi ihan karvan peitossa! Sen jälkeen otin Amiran karsinan ja putsasin juoma- ja ruokakupin (myös suolakiven pesin). Menin vielä puhdistamaan Amiran tarhan ja otin jotain vanhoja heiniä sieltä pois että, hepo saisi olla puhtaassa tarhassa :))! Sitten äiti tulikin jo hakemaan minut 20.00 ja lähin kotiin.

Tällä kertaa en kuvia ottanut ja siitä pahoittelut, mutta huomenna minulla on estetunti ja koitan saada jonkun kuvaamaan, ja tunti onkin kai ulkona! Menen tietenkin Puhilla ja siitä kirjoittelenkin sitten tänne ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti