21.4.13

Uusi Blogi!

Tein taas uuden blogin, koska aikasempia blogeja en jaksanu enää päivittää ja kuiteski ku melkeen kaikkilla on nykyään blogi ni vois ruveta taas kirjottaa. Yritän nyt mahdollisimman usein tänne kirjottaa (joka kerta ku oon ollu tallilla).

  No iha aluks voisin kertoo mitä kaikkee oon tehny! Oon ollu suhtkoht paljon kisoissa puhin kaa tietenki ja iha hyvin on mennykki(: Oon ollu 60cm 3. & 2. ja 70cm 2. mut sit on tullu niit pudotuksii ja huolimattomuuksii välil mut tä maneesikausi on menny kuitenki paremmi ku toi ulkokausi johtuu varmaan osittain siitki et poni on kehittyny ja oppinu luottaa muhun paremmi ja mäkään en enää kisoi oikee jännitäkkää! Nyt ku rupeen taas enemmä kesäl käymää tallil ku voi pyöräl jo kulkee ni aattelin ottaa taas hoitsuja ni tulee tännekki enemmä kirjoteltuu. Kuvia ja videoita koitan mahd. paljon tänne laittaa aina kun niitä on nyt voin pari kuvaa pistää ja tein just varuste postauksen ni senki voin tänne laittaa!

 Sit voisin kertoo vähä mun viikonlopust:

Lauantai
Roosa ja sen iskä tuli hakee mua joskus 12.00 meiltä ja meijät vietiin Roosan kaa tallil. Tallilla Roosa haki ekaks Blackien sisälle ja me harjattiin se. Sitten Roosa laitto sil suitset ku meijän piti eka juoksuttaa sitä ku sil oli ollu perjantai vapaapäivä mut sit päätettiinki et Roosa menee sil ilmansatulaa, mut otettii kuiteski juoksutus naru mukaa jos se ois ollu hirvee villi! Sitte lähettiinki kentälle
Kentällä eka Roosa talutti alkukäynnit ja sit vast nousi selkää. Sit se ratsasti Blackiel joku 1h ja sil meni siihe nähde iha hyvi et ponil oli ollu just vapaapäivä ja se on muutenki jo tosi energinen! Sit me vietii poni tallii, harjattii se ja otettii varusteet pois ja vietiin takas tarhaa. Sen jälkee lähettii meil ja uimaa(:

Sunnuntai
Roosan iskä tuli hakemaan meit meiltä joskus 13.00 ja mentii Roosan iskän luo. Sit mentii 17.30 tallille ku Roosal piti olla 18.00 valmennus mut ei ollukkaa ku Kata ei tienny et Roosal on puhelin rikki ni Roosa ei ollu saanu silt sitä viestii et se ei ehi pitää valmennust. No haettiin tietty poni sisäl ja harjattiin ja laitettii se kuntoo. Sit mentii kentäl ja Roosa ratsasti taas joku 1h ja teki aika paljo laukas ja ravis työskentelyy, mut Blackie ei menny tänää nii hyvi): Oli kai huono päivä!:D Sit otettii poni pois kunnost ja lähettiin Roosan äidil ja siel meninki sit kotii.

KUVIA:
Keiramontalli 29.3.13 70cm ja 80cm







 Hovi-Ässä 17.3.13


 


 Se lähti kaukaat!





 
 Kouluponi:3
 




90cm

http://www.youtube.com/watch?v=DyC_rqtoBX8&feature=youtu.be
Tossa linkissä on se mun varustepostaus!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti